A kiállítás - amely egyben a Biblia Évének harmadik ökumenikus rendezvénye - megnyitó ünnepsége november 21-én 14.30 órakor lesz az Országos Széchényi Könyvtár VI. emeleti Dísztermében.

Köszöntő beszédet mond Monok István, az Országos Széchényi Könyvtár főigazgatója, Erdő Péter bíboros, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke, Miller Milloy, a United Bible Societies főtitkára.

 

Köszöntő beszédet mond, és a kiállítást megnyitja Bölcskei Gusztáv, a Tiszántúli Református egyházkerület püspöke, a Zsinat lelkészi elnöke.

 

A kiállítást bemutatja Gáborjáni Szabó Botond a kiállítás kurátora.

 

Közreműködik az Országos Széchényi Könyvtár Kórusa.

 

A kiállítás megtekinthető: 2008. november 21 - 2009. március 29.

 

Helyszín: Országos Széchényi Könyvtár (Budapest I., Budavári Palota F. épület VI. emeleti Corvina-kiállítótermek, Nyitva: keddtől vasárnapig 10-18 óráig , hétfőn zárva

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bmrgk.blog.hu/api/trackback/id/tr85778989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása