Öveges József fizikaverseny 2012

Címkék: verseny

2012.05.22. 21:05

 

Szívből gratulálunk Forrai Botondnak (abszolút. I. díj), Blum Balázsnak (II. díj) és Balogh Menyhértnek (III. díj) a szép eredményekhez! Szeretettel köszöntjük felkészítőjüket, Horváth Norbert tanár urat is!

A bejegyzés trackback címe:

https://bmrgk.blog.hu/api/trackback/id/tr414532585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tanárnorbi 2012.06.03. 20:29:17

Nem is tudom, mit tegyek hozzá.
Egy héttel előbb Nyíregyházán a Jedlik Ányos Országos Fizikaverseny döntőjében Balogh Menyhért abszolút 2. lett ezüst díjjal, Blum Balázs abszolút 8. bronz díjjal, Asztalos Bogdán 12. lett bronz díjjal. Itt nézhetitek meg. indafoto.hu/tanar_norbi ( igaz még nem tudom, hogy meddig lehet megtekinteni, lehet, hogy csak 28 napig). A képeken látható még Csipor János aki a 10. évfolyamosok közt abszolút 4. ezüst díjjal, Emri Tamás abszolút 11. lett bronz díjjal.
Szóval egy hétre rá Győrbe utaztunk. Az Övegeges József Országos Fizikaverseny döntőjére.
A döntőbe négyen jutottak be. A fentieken kívül még Forrai Boti, mint tudjuk a későbbi győztes. Mivel Bogdán a Hevesi György Országos Kémiaverseny döntőjébe is bejutott és az egy időben volt a fizikaverseny döntőjével (jó kis szervezés), így iskolánkat a kémiaversenyen képviselte Egerben. Szép eredménnyel a 14. lett. Dicséretet kapott a kitűnő szóbeli feleletéért.
Győrbe tehát három versenyzővel érkeztünk. A verseny históriáját a www.kfki.hu/~elftaisk/versen12/album/index.html követhetjük végig.
süti beállítások módosítása