Egy kihagyhatatlan program

A Magyar Tudomány Ünnepe 2013 rendezvénysorozat részeként ismét megnyílik a Magyar Tudományos Akadémia díszterme a kamaszok előtt. A sok éve sikeres Diákok az Akadémián című programok keretében akadémikusok várják a fiatalokat "a tudomány templomába".

Programok:

 InnoDiákok Fóruma 
2013. november 5-én 15 órakor felfedező-kutató diákok mutatkoznak be; kortárs előadók adnak 15 perces összefoglalókat kutatásukról, saját személyes példájukon nyújtva bepillantást a tudomány friss gondolatokra nyitott közegébe, beszámolnak személyes indíttatásukról, motivációikról és távlati céljaikról. A fiatalok munkáját, tudományos tevékenységét akadémiai mentoraik méltatják. 
Ezt a fórumot különösen ajánljuk a kutatói pálya iránt érdeklődő tanulóknak, akik kortársaik előadásai révén kaphatnak ízelítőt a kutatói életforma szépségeiről, a tudomány nemzedékeken átívelő, együttműködő és sikereket ígérő világából.

Folytatás: http://www.fppti.hu/search/searchresults?query=MTA

A bejegyzés trackback címe:

https://bmrgk.blog.hu/api/trackback/id/tr75612785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása